Detta är konstig att vi fortfarende har en så kall vinter, när det er minusgrader er det supper skönt men plusgrader er mindre kult för hundarna blir så skitiga, och det värst just nu är att vi har haft vägarbejde och nu kan dom inte göra något åt det för kulan och hela gatan och intill huset er en stor röra ingen trotoar har vi bara grus och lera kan ni tänka är hur hundarna ser utt bara ved att passera vår gata det er inte klogt det får vara såddan här i äntligen??? mindre bra är det också att jag faktist måste spola tassarna varie gång vi har varit ute, men en sak hundarna tycker om att leka i snöen dom har så roligt gräver och nosar i snöen till dom är helt vita i huvudet det ser så roligt ud när dom gör det.
Kl är faktist 02.00 nu och hundarna snarker och jag sitter uppe men inget ovanligt har jo sovit på soffan till filmen så nu är man jo pigg när man skall i säng.

Liam och Chippen säger puss och kram till er som läser. Natti Natti från mig med.