Nu har natten och den mesta av eftermiddag gått Chippen fick följa med mig på natt jobbet och det var jo spännande, hur han vill regera på det vi har jo ett stort dagrom och vi är 4 st så han var bra omhändertagen av oss alla det gick så bra att han var med, han sov för det mesta hela natten, lite då och då skulle han hän och kela lite. Vi har bara sovit hela eftermiddagen, lite till morgon började Chippen att klia i såret så det är jo ett bra tecknet det också, anledningen till jag tog med Chippen till jobbet var för att Liam började att skälla av honom igen till Kväll riktig argt, så jag vågade inte chansa att låta Per skötta det på natten. Men vilken vänd punkt på Liam i dag när vi kom hem så hade han jo saknat oss han blev så glad och hoppar och ylade och sprätte som han brukar göra, sen har han ligget med Chippen i dag som han alltid har gjort då blev jag glad han börjar acceptera Chippen ser konstig ut.
Nu har vi varit på veterinär besök han fick penicillin spröda och allt så bra ut så där hände inte så mycket i dag, fråga om jag fick duscha honom man han tyckte vi skulle vänta några daga till, så det får vi stå ut med en päls som luktar och är stel av blod.
Chippen har ätit kvällsmat och han har också gått en liten bit i dag så allt är på bättringsvägar otroligt så fort allt kan gå.. På fredag är nästa besök hos Veterinären Hörs igen i morgon kram från i dag.