Kommer ihåg att för exakt 8 månader sedan körde Jag och Anita upp till Uddevalla för att hämta hem lilla Liam så liten o go han var och är.

(Kan ni tänka är att jag har varit så liten)
Nu i dag fyller Liam 1 år och har blivet en riktig stilig gosse och en mera envis liten herre finns nog inte på jorden, jag är envis men Liam är ännu mera envis, är där något som han inte vill så visar han det verkligen.

(Så här stilig har jag blivet nu.)

Liam fick äta kassler på talrik i dag, skar ut några bitar sen satte jag talriken på borden drog stolen ut sen tog jag mitt Camera och inväntade Liam för jag vet att han är så nyfiken när vi glömmer att sätta stolarna in då skall han utforska bordet där gick inte mera än ca 30 sec. så var Liam uppe snusade på talriken och vips så var kassorna uppätit, så roligt det så ut.

Så gott det var med kassler

Nu är talriken tom och vem hoppar uppe på borden för att se om där nu kunne vara mera.
Tack till är alla som har skickat gratulationer till Liam i dag.
Kram Cattis Chippen & Liam