Liam här, måste bara berätta att när jag fyllde 1 år så fick matte för sig att jag skulle ha en vaccination, så hon tog mig till en veterinär, jag stod där på bordet, jag såg hur han tog tag i en flaska, sen tog han sprutan, och sen höll matte mig runt kroppen, men precis när veterinären skulle sätta i sprutan så gav jag ifrån mig ett sånt yl att veterinären nästan tappade sprutan och hoppade upp i luften, matte blev också sådär lite rädd ni skulle ha se dom, det såg så roligt ut!
Nååh, men nu på andra försöket höll matte mig lite hårdare men jag gav ifrån mig ett yl igen och denna gången blev dom inte rädda, på 3 försöket ylade jag hela tiden medans han sprutade in vaccinet, men han släppte mig inte så varför skulle jag gala då, men det var ju värt ett försök eller hur? Att få en spruta på sin födelsedag är väl inte så kul, ett tramsigt påhitt tycker jag.

Många kramar från Liam.