Nu har där gått lite över 2 veckor efter Chippens operation så U-troligt pigg han har blivet efter han har fått tagit bort den ena öga han kan nu hoppa upp i sängen det har han aldrig kunnat innan så för oss är det härligt att han kan det.
I lördags fick han tagit bort styngen så han fick en lugnande spruta sen sov han nästan hela dagen.

För när vi skulle gå kisse runda orkade Chippen inte gå så långt han kämpade bra på men når han inte orkade så Lage han sig, sen fick vi bära honom, nu har det blivet tvärtemot nu kan han gå hur långt som hälst han vill inte in igen han kan gå och gå så det är skönt på det viset, helt otrolig pigg och glad hund han har blivet efter operationen.

en vecka efter operationen blev Chippen klippt och badat det var tvungen att klippa ner honom pälsen tog mycket stryk så for hans skull var det bättre att klippa ner honom än han skulle lida med att kamma ut honom.

Så i dag är Chippen en pigg och glad hund bild kommer sen på hur han ser ut just nu.


Så här vacker blev Chippen 14 dagar efter operationen