Mina hundar är bara det bästa som finns dom är så roliga att man inte kan sluta med att tycka om dom, Liam hittar alltid på något nyt nästan varie dag nu har han lärt sig att hoppa upp i famnen på oss jag kan inte i min villa fantasi kunna forstå hur han kan hoppa så högt upp i en famn, men han gir sig inte till han är uppe i famnen. står på gulvet och hoppar så högt han kan, vi har också fått en fågel en liten nymfparakit, den skulle nog Liam vill ha till middag han kan inte låta fågelen vara hon måste stå och hoppa upp och ner så vi har fått sätta kompostgaller rundt buret for en dag vältar han nog buret på gulvet och det vill jo vara synd om den lilla fåglen, den har lärt sig att bussvissla varie gång den sätter i gång med att vissla så får Liam flipp då måste ha ha fatt i fåglen, men tyvärr få han inte det.